Quesadillat

Quesadillat

Ainekset

• 8 tortilla-lettua
• 200 g cheddarjuustoa
• 1 punasipulia
• 2 kypsää avokadoa
• 100 g chorizomakkaraa
* 1 dl hienonnettuja jalopenoja

Valmistusohjeet

Raasta juusto. Siivuta punasipuli ohuiksi renkaiksi. Kuori ja siivuta avokado. Leikkaa letut neljään osaan. Laita yhden osan päälle juustoraastetta, puasipulirenkaita, chorizomakkarasiivuja, avokadosiivuja ja jalopenoja. Nosta toinen osa kanneksi.

Grillaa tortillat molemmin puolin kunnes letun pinta on ruskistunut. Huomaa, että varsinkin hiiligrilli kuumenee hyvin kuumaksi, jolloin odota miedompaa lämpöä tai nosta ritilä korkeammalle hiilistä. Testaa kuumuus ensin yhdellä tortillalla. Tarjoile kuumana.